Over ons

De Woonbootverzekeraar is een initiatief van Midden Friesland Assurantien uit Grou. Doordat wij de laatste jaren met grote regelmaat een woonark of drijvende woning hebben verzekerd Zijn we ons de laatste jaren meer gaan specialiseren om drijvende woningen en woonboten te verzekeren. Omdat iedere verzekering tegenwoordig online af te sluiten is hebben wij besloten om samen met Intrasurance en Nationale Nederlanden de woonbootverzekeraar te gaan ontwikkelen.

We hebben de voorwaarden zelfs iets verbeterd ten opzichte van het normale Nationale Nederlanden verzekeringsproduct wat u bij een reguliere aanbieder of assurantie tussenpersoon van drijvende woningen en woonboten kunt afsluiten.

Wij zijn een traditioneel assurantiekantoor waar de service en dienstverlening nog "Ouderwets" te noemen is.
De klant staat bij ons centraal en we nemen graag de tijd voor u om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden die u heeft over het verzekeren van uw drijvende woning of woonboot verzekering. Met de hulp van Intrasurance en Nationale Nederlanden kunnen wij u een verzekering voor uw drijvende woning aanbieden met een All Risk dekking. Op dit moment is er volgens ons geen enkele andere verzekeraar in de markt die deze meest uitgebreide dekking kan aanbieden.

Met deze website beschikken wij over een systeem waar u direct de premie kunt berekenen, voorwaarden kunt downloaden en de polis kunt aanvragen. Ook kunt u bij ons als enige verzekeraar van drijvende woningen en woonboten de polis per dag opzeggen.

Wij zullen onze uiterste best doen om u als tevreden klant te houden. Bent u tevreden over onze dienstverlening dan u heeft ook de mogelijkheid om uw overige verzekeringen te berekenen, voorwaarden in te zien en af te sluiten via deze website. 

Mocht u er een keer niet uit komen, persoonlijk advies willen, of heeft u hulp nodig bij het aanvragen dan kunt u ons altijd bellen op 0566-622806 of bij ons langs komen als u dat wenst.

Ons kantoor heeft in Grou en omstreken een regio functie en iedereen kan tijdens kantoor uren binnen lopen tussen 08.30 en 17.00 zonder een afspraak te maken.

Ons kantoor beschikt over de juiste vergunningen om u te mogen adviseren.

AFM vergunning nummer: 12018300
Kifid klachteninstituut: 300.013331
K.V.K. nummer: 01101198

Demo 1

Contact informatie

 Woonbootverzekeraar

 Postbus 5

 9000AA Grou

0566-622806

info(at)woonbootverzekeraar.nl